...

Serviciile noastre

Montaj acoperiș

Vrei un acoperiș elegant și sigur? Alege serviciile noastre de montaj acoperișuri.

Montaj învelitoare

 Ai garanție atât pentru materiale, cât și pentru montaj, ca să te simți în deplină siguranță!

Renovare acoperiș

Avem peste 1o ani de experiență în renovarea acoperișurilor.
VEZI TOATE SEVICIILE

Produsele noastre

Țiglă metalică Bilka

Poți opta pentru un acoperiş din țiglă metalică ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne. 

Tablă prefălțuită Bilka

Panourile de acoperiș fălțuite reprezintă o soluție modernă, sigură și rapidă.

Sisteme pluviale Bilka

Oțel suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți.
VEZI TOATE PRODUSELE

Despre noi

Despre noi

Suntem experți în lucrările de acoperișuri, fațade ventilate și ferestre de mansardă.

Termeni și condiții

Termenii si condițiile de utilizare ale acestui site web și condițiile de vânzare online.

Contact

Cauți cea mai bună soluție pentru acoperișul tău?
ACASĂ

Servicii de montaj acoperiș

MONTAJ ACOPERIȘ

Montaj acoperișuri

Ai probleme cu acoperișul? Ești în căutarea unor specialiști în acoperișuri? Dacă da, ai ajuns unde trebuie. Efectuăm servicii de montaj acoperișuri pentru orice tip de acoperiș rezidențial sau industrial.

PROMOȚIA VERII !
Prețuri de la 40 lei/mp

Serviciile noastre

Montaj acoperiș

Montaj învelitoare

Renovare acoperiș

Reparații acoperiș

Creare devize

Garanție extinsă

Viziunea noastră

Scopul nostru este să îți oferim toate resursele pentru ca implementarea sau renovarea acoperișului tău să nu mai fie o corvoadă, ci o investiție.

Aveți nevoie de ajutor ?

Vă rugăm să ne contactați. Răspundem prompt solicitărilor prin email în 1-2 zile lucrătoare. Sau sunați-ne acum!

0738 303 333

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ

Promoție pentru montaj  acoperisuri

Până la sfârțitul lunii iulie beneficiezi de prețuri speciale la sistemele de învelitori din țiglă metalică BILKA și Wetterbest:

  • 23% discount la învelitori și accesorii
  • 15% discount la montaj
  • Alegi cadoul: folie anticondens sau fereastră de acces VELUX!

Efectuăm servicii de montaj acoperișuri. Ținem pasul cu inovația, atât în rândul echipamentelor, cât și al materialelor. Garantăm pentru eficiența lucrărilor pe care le desfășurăm cu seriozitate și profesionalism. Echipa noastră este pregătită, în orice moment,  să livreze și să monteze sistemele de acoperișuri.

Vă oferim gratuit consiliere și evaluare pentru lucrări montaj acoperisuri!

Exista diverse tipuri de sisteme de acoperișuri pentru structuri rezidențiale si comerciale. In functie de producător, materie primă, tipul de profil si tipul de acoperire: țiglă metalică, tablă falțuită, tablă cutată, țiglă ceramică etc.
Noi toți putem să avem cunoștințe teoretice despre reparare, întreținere și montaj acoperișuri, dar nu toți putem îndeplini munca la fel de eficient ca profesioniștii. Prin urmare, n-ar trebui să contactezi serviciile de reparații acoperiș doar în caz de urgență, ci ar fi bine să programezi periodic inspecții ale acoperișului pentru a preveni deteriorarea acestuia. 

Asigurăm montaj pentru toate acoperișurile metalice

Dacă un acoperiș nu mai poate fi reparat, sau costurile de reparație sunt prea mari, putem monta un acoperiș nou. Ne respectăm angajamentul de a oferi cea mai bună soluție de acoperire pentru fiecare proiect în care ne implicăm. Lucrăm cu echipamente și materiale de ultimă generație. Respecrăm recomandările producătorilor, în privința tehnologiei de montaj acoperisuri, pentru a ne asigura că materialele sunt montate în condițiile optime.
Ținem pasul cu inovația, atât în rândul echipamentelor, cât și al materialelor. Garantăm calitatea lucrărilor pe care le desfășurăm cu seriozitate și profesionalism. Echipa noastră este pregătită, în orice moment,  să livreze și să monteze sistemele de acoperișuri.

Beneficiile sistemului de acoperiș din țiglă metalică

l

Rentabilitatea

Tigla metalica este un material relativ ieftin. Cu toate acestea, profitabilitatea nu rezidă doar în prețul materialului. Un factor precum durabilitatea metalului contribuie la economii în operare și întreținere. Durata de viață a acestui sistem este de cel puțin 50 de ani.

l

Estetica

Țigla metalică oferă diverse posibilități de proiectare. Paleta variată de finisaje culori vă permite să faceți alegerea potrivită. De asemenea, exista multe optiuni pentru profile

l

Durabilitatea

Rezistența la UV și rezistența la temperatură oferă caracteristici excelente de acoperiș vara. Acoperișul din metal nu este supus schimbărilor de temperatură , ceea ce permite instalarea lui în orice climă, indiferent de anotimp.

l

Greutatea redusă

Greutatea redusă a plăcilor metalice face ca utilizarea acestei învelitori să fie singura opțiune posibilă pentru clădirile cu structuri fragile. În plus, nu este nevoie de alți căpriori, consolidărie și de materiale suplimentare pentru acoperire.

Serviciile noastre

Da, suntem aici pentru tine, dacă ai nevoie de un acoperiș sigur, solid și durabil. Suntem gata să livrăm și să montăm orice tip de învelitoare metalică: de la tabla faltuita la tigla metalica. Echipele noastre sunt formate din profesioniști în montaj acoperișuri.

Montaj acoperișuri

Vrei un acoperiș durabil care să poată fi instalat rapid? Vrei să economisești energie? Dacă da, ar trebui să optezi pentru un acoperiș venilat, cu învelitoare metalică. Acoperișul tău va fi rezistent…

Montaj învelitoare

Implementăm acoperișuri noi folosind – exclusiv – materiale avizate tehnic în țările Uniunii Europene, care au certificat de garanție emis de producători și sunt cunoscute pentru performanțele lor deosebite…

Renovare acoperiș

Avem +10 ani de experiență în renovarea acoperișurilor pentru toate tipurile de construcții. Echipa noastră specializată este pregătită pentru a face față la orice fel de provocări. Îți oferim soluții sigure…

Reparații acoperișuri

Acoperișurile sunt adesea deteriorate din diferite motive și permit agenților dăunători, cum ar fi umiditatea și praful, să treacă prinînvelitoare. Fie că este vorba de țigle ceramice, țiglă de de beton, țiglă metalică…

Creare devize

Devizul este evaluarea anticipată și amănunțită a cheltuielilor necesare pentru a executa o lucrare de la decopertare acoperiș la montaj acoperiș. Echipa noastră de ingineri are o vastă experiență în realizarea…

Consiliere

Sumtem conștienți că tu ești baza afacerii noastre. De aceea, mulțumirea ta este întotdeauna prioritară. Consilierii noștri te ajută să alegi. Montaj sau reparații acoperișuri, găsim împreună cea mai bună soluție…

De ce să ne alegeți pe noi?

Luați legătura cu noi și ajungem rapid. Facem oferte corecte și devize exacte.

N

Preț cinstit

Fără surprize – Fără trucuri de vânzări, fără costuri ascunse. Efectuăm „Diagnoza și estimarea acoperișului” și vă oferim prețul exact ÎNAINTE DE A ÎNCEPE!

N

Nu plătești în avans

Spre deosebire de cele mai multe firme de acoperișuri, noi nu cerem NICI UN BAN ÎN AVANS. Noi facem treaba și doar o dată ce ești mulțumit plătești.

N

Serviciul de intervenție în situații de urgență

Dacă ai o urgență pentru acoperiș, sună-ne și vom fi acolo imediat pentru a rezolva problema. Afacerea noastră este să păstrăm deasupra capului tău un acoperiș sigur și de calitate.

N

Te consiliem

Dorim să fii informat, așa că îți vom împărtăși TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII înainte de a angaja o firmă de montaj acoperișuri, indiferent dacă ne angajezi sau nu.
N

Garanție, nu vorbe

GARANTĂM produsele și serviciciile noastre. Și… dacă tu crezi că că ceva nu e așa cum îți dorești, vom rezolva rapid problema pe care o semnalezi! Vei primi, la final, o GARANȚIE CONTRACTUALĂ DE 10 ANI pentru servicii.

Culea Ioana
Culea Ioana
2024-06-20
Super mulțumită, materiale au venit repede lucrarea a durat trei zile, meseriași de nota zece,montare acoperiș foarte bine și repede recomand.
Mihail Mike
Mihail Mike
2024-06-12
Seriosi, ofera produse de calitate la preturi ok! Recomand!
Diana Moga
Diana Moga
2024-05-28
Produsele comandate de la Bauman au ajuns la adresa de livrare intr-un timp scurt (mai putin de 1 saptamana), impachetate corespunzator, iar comunicarea cu reprezentantul companiei si cu soferul care a efectuat livrarea a fost foarte eficienta. Multumesc!
Andrei Catalin
Andrei Catalin
2024-05-24
Servicii de nota 10. Am primit exact ce am comandat si destul de repede.
Gabi Sachir
Gabi Sachir
2024-04-24
Seriozitatea și în primul rând calitate
Crosman Stefan
Crosman Stefan
2024-04-24
Firma serioasa, orientati catre client. Recomand cu incredere.
Cosmin Pirvu
Cosmin Pirvu
2024-04-04
O experiență bună, personalul foarte amabil și de ajutor, produsele sunt de calitate , recomand!!
Radacina Alexandru
Radacina Alexandru
2024-04-03
Mulțumesc Bauman Grup pentru livrarea produselor. Recomand!
X
Coșul meu
Coșul tău este gol.

Se pare că încă nu ai ales produse.