...

Serviciile noastre

Montaj acoperiș

Vrei un acoperiș elegant și sigur? Alege serviciile noastre de montaj acoperișuri.

Montaj învelitoare

 Ai garanție atât pentru materiale, cât și pentru montaj, ca să te simți în deplină siguranță!

Renovare acoperiș

Avem peste 1o ani de experiență în renovarea acoperișurilor.
VEZI TOATE SEVICIILE

Produsele noastre

Țiglă metalică Bilka

Poți opta pentru un acoperiş din țiglă metalică ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne. 

Tablă prefălțuită Bilka

Panourile de acoperiș fălțuite reprezintă o soluție modernă, sigură și rapidă.

Sisteme pluviale Bilka

Oțel suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți.
VEZI TOATE PRODUSELE

Despre noi

Despre noi

Suntem experți în lucrările de acoperișuri, fațade ventilate și ferestre de mansardă.

Termeni și condiții

Termenii si condițiile de utilizare ale acestui site web și condițiile de vânzare online.

Contact

Cauți cea mai bună soluție pentru acoperișul tău?
ACASĂ
ÎNVELITORI METALICE

Tablă fălțuită!

Ești în căutarea unui acoperiș nou, vrei să renovezi? Dacă da, trebuie să iei în calcul tabla fălțuită. Cunoscută pentru durabilitatea, eficiența energetică și cerințele reduse de întreținere, țigla metalică pentru acoperiș a devenit o alegere populară pentru mulți proprietari.

Vă oferim sisteme complete de acoperișuri din tablă fălțuită

Exista diverse tipuri de sisteme de acoperișuri metalice pentru structuri de locuinte si comerciale in functie de furnizorii de metal, tipul de profil si tipul de acoperire: țiglă metalică, tablă falțuită, tablă cutată, etc. Sistemul de acoperiș din tablă fălțuită este conceput pentru condiții meteorologice severe și  își menține aspectul și funcționalitatea  o periopadă îndelungată.

Poți să configurezi singur acoperișul și sa cumperi tot ce ai nevoie pentru un sistem complet. Sau, mai simplu, putem să te ajutăm noi și să facem cumpărăturile pentru tine. Dacă dorești, putem să te ajutăm și cu montajul!

Asigurăm montaj pentru toate acoperișurile din tablă fălțuită

Ne respectăm angajamentul de a oferi cea mai bună soluție de acoperire pentru fiecare proiect în care ne implicăm. Lucrăm cu echipamente și materiale de ultimă generație. Ținem cont de recomandările producătorilor cu care colaborăm, pentru a ne asigura că materialele sunt montate în condițiile optime.
Ținem pasul cu inovația, atât în rândul echipamentelor, cât și al materialelor. Garantăm pentru eficiența lucrărilor pe care le desfășurăm cu seriozitate și profesionalism. Echipa noastră este pregătită, în orice moment,  să livreze și să monteze sistemele de tablă fălțuită.

Beneficiile sistemului de acoperiș din tablă fălțuită

l

Rentabilitatea

Tabla fălțuită este un material relativ ieftin. Cu toate acestea, profitabilitatea nu rezidă doar în prețul materialului. Un factor precum durabilitatea metalului contribuie la economii în operare și întreținere. Durata de viață a acestui sistem este de cel puțin 50 de ani.

l

Etanșeitate

Tabla fălțuită aste un sistem de acoperiș metalic cu fixare ascunsă. Acesta este cel mai sigur și mai etanș sistem de acoperiș rezidențial.

l

Durabilitatea

Rezistența la UV și rezistența la temperatură oferă caracteristici excelente de acoperiș vara. Acoperișul din metal nu este supus schimbărilor de temperatură , ceea ce permite instalarea lui în orice climă, indiferent de anotimp.

l

Greutatea redusă

Greutatea redusă a foilor de tablă face ca utilizarea acestei învelitori să fie printre puținele opțiuni posibile pentru clădirile cu structuri fragile. În plus, nu este nevoie de alți căpriori, consolidărie și de materiale suplimentare pentru acoperire.

Serviciile noastre

Da, suntem aici pentru tine, dacă ai nevoie de un acoperiș sigur, solid și durabil. Suntem gata să livrăm și să montăm orice tip de învelitoare metalică: de la tabla faltuita la tigla metalica.

Montaj acoperiș

Vrei un acoperiș durabil care să poată fi instalat rapid? Vrei să economisești energie? Dacă da, ar trebui să optezi pentru un acoperiș venilat, cu învelitoare metalică. Acoperișul tău va fi rezistent…

Montaj învelitoare

Implementăm acoperișuri noi folosind – exclusiv – materiale avizate tehnic în țările Uniunii Europene, care au certificat de garanție emis de producători și sunt cunoscute pentru performanțele lor deosebite…

Renovare acoperiș

Avem +10 ani de experiență în renovarea acoperișurilor pentru toate tipurile de construcții. Echipa noastră specializată este pregătită pentru a face față la orice fel de provocări. Îți oferim soluții sigure…

Reparații acoperiș

Acoperișurile sunt adesea deteriorate din diferite motive și permit agenților dăunători, cum ar fi umiditatea și praful, să treacă prinînvelitoare. Fie că este vorba de țigle ceramice, țiglă de de beton, țiglă metalică…

Creare devize

Devizul este evaluarea anticipată și amănunțită a cheltuielilor necesare pentru a executa o lucrare de la decopertare acoperiș la montaj acoperiș. Echipa noastră de ingineri are o vastă experiență în realizarea…

Consiliere

Sumtem conștienți că tu ești baza afacerii noastre. De aceea, mulțumirea ta este întotdeauna prioritară. Consilierii noștri te ajută să alegi din punct de vedere tehnic și estetic. Găsim împreună cea mai bună soluție.

De ce să ne alegeți pe noi?

Ac tortor vitae purus faucibus ornare suspendisse sed nisi lacus sed viverra tellus in hac habitasse

N

Preț cinstit

Fără surprize – Fără trucuri de vânzări, fără costuri ascunse. Efectuăm „Diagnoza și estimarea acoperișului” și vă oferim prețul exact ÎNAINTE DE A ÎNCEPE!

N

Nu plătești în avans

Spre deosebire de cele mai multe firme de acoperișuri, noi nu cerem NICI UN BAN ÎN AVANS. Noi facem treaba și doar o dată ce ești mulțumit plătești.

N

Serviciul de intervenție în situații de urgență

Dacă ai o urgență pentru acoperiș, sună-ne și vom fi acolo imediat pentru a rezolva problema. Afacerea noastră este să păstrăm deasupra capului tău un acoperiș sigur și de calitate.
N

Te consiliem

Dorim să fii informat, așa că îți vom împărtăși TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII înainte de a angaja o firmă de acoperișuri, indiferent dacă ne angajezi sau nu.

N

Garanție, nu vorbe

GARANTĂM produsele și serviciciile noastre. Și… dacă tu crezi că că ceva nu e așa cum îți dorești, vom rezolva rapid problema pe care o semnalezi! Vei primi, la final, o GARANȚIE CONTRACTUALĂ DE 10 ANI pentru servicii.

X
Coșul meu
Coșul tău este gol.

Se pare că încă nu ai ales produse.