...

Serviciile noastre

Montaj acoperiș

Vrei un acoperiș elegant și sigur? Alege serviciile noastre de montaj acoperișuri.

Montaj învelitoare

 Ai garanție atât pentru materiale, cât și pentru montaj, ca să te simți în deplină siguranță!

Renovare acoperiș

Avem peste 1o ani de experiență în renovarea acoperișurilor.
VEZI TOATE SEVICIILE

Produsele noastre

Țiglă metalică Bilka

Poți opta pentru un acoperiş din țiglă metalică ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne. 

Tablă prefălțuită Bilka

Panourile de acoperiș fălțuite reprezintă o soluție modernă, sigură și rapidă.

Sisteme pluviale Bilka

Oțel suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți.
VEZI TOATE PRODUSELE

Despre noi

Despre noi

Suntem experți în lucrările de acoperișuri, fațade ventilate și ferestre de mansardă.

Termeni și condiții

Termenii si condițiile de utilizare ale acestui site web și condițiile de vânzare online.

Contact

Cauți cea mai bună soluție pentru acoperișul tău?
ACASĂ

Asigurăm servicii de montaj și reparații țiglă metalică

ÎNVELITORI METALICE

Țiglă metalică

Ești în căutarea unui acoperiș nou? Dacă da, trebuie să iei în calcul țigla metalică. Cunoscută pentru durabilitatea, eficiența energetică și cerințele reduse de întreținere, țigla metalică pentru acoperiș a devenit o alegere populară pentru mulți proprietari. Asigurăm montaj țiglă metalică.

Prețuri de la 30 de lei/mp

Promoție specială pentru toate acoperișurile din țiglă metalică

Acum beneficiezi de prețuri speciale la toate sistemele de învelitori din țiglă metalică BILKA și Wetterbest:

  • 23% discount la învelitori și accesorii
  • 10% discount la montaj
  • Alegi cadoul: folie anticondens sau fereastră de acces VELUX!

Ținem pasul cu inovația, atât în rândul echipamentelor, cât și al materialelor. Garantăm pentru eficiența lucrărilor pe care le desfășurăm cu seriozitate și profesionalism. Echipa noastră este pregătită, în orice moment,  să livreze și să monteze sistemele de țiglă metalică.

Vă oferim sisteme complete de acoperișuri din țiglă metalică

Exista diverse tipuri de sisteme de acoperișuri metalice pentru structuri de locuinte si comerciale in functie de furnizorii de metal, tipul de profil si tipul de acoperire: țiglă metalică, tablă falțuită, tablă cutată, etc. Sistemul de acoperiș din țiglă metalică este onceput pentru condiții meteorologice severe și își menține aspectul și funcționalitatea  o periopadă îndelungată. Designul diversificat, de la clasic la modern, îl face o alegere populară pentru clădirile rezidențiale.

Poți să configurezi singur acoperișul și sa cumperi tot ce ai nevoie pentru un sistem complet. Sau, mai simplu, putem să te ajutăm noi și să facem cumpărăturile pentru tine. Dacă dorești, putem să te ajutăm și cu montajul!

Asigurăm montaj pentru toate acoperișurile țiglă metalică

Ne respectăm angajamentul de a oferi cea mai bună soluție de acoperire pentru fiecare proiect în care ne implicăm. Lucrăm cu echipamente și materiale de ultimă generație. Ținem cont de recomandările producătorilor cu care colaborăm, pentru a ne asigura că materialele sunt montate în condițiile optime.
Ne deplasăm gratuit pentru evaluare, efectuăm deviz în baza măsurătorilor și oferim consiliere în achiziția materialelor la cel mai bun preț. Transportul materialelor este gratuit. Asigurăm montaj și oferim 10 ani garanție pentru fiecare lucrare pe care o executăm.

Vrei să afli prețul acoperișului tău?

Ai nevoie de consiliere?

Completează formularul și un consultant Bauman Grup te va contacta în cel mai scurt timp!
Simplu. Sigur. Rapid.

    Beneficiile sistemului de acoperiș din țiglă metalică

    l

    Rentabilitatea

    Tigla metalica este un material relativ ieftin. Cu toate acestea, profitabilitatea nu rezidă doar în prețul materialului. Un factor precum durabilitatea metalului contribuie la economii în operare și întreținere. Durata de viață a acestui sistem este de cel puțin 50 de ani.

    l

    Estetica

    Țigla metalică oferă diverse posibilități de proiectare. Paleta variată de finisaje culori vă permite să faceți alegerea potrivită. De asemenea, exista multe optiuni pentru profile

    l

    Durabilitatea

    Rezistența la UV și rezistența la temperatură oferă caracteristici excelente de acoperiș vara. Acoperișul din metal nu este supus schimbărilor de temperatură , ceea ce permite instalarea lui în orice climă, indiferent de anotimp.

    l

    Greutatea redusă

    Greutatea redusă a plăcilor metalice face ca utilizarea acestei învelitori să fie singura opțiune posibilă pentru clădirile cu structuri fragile. În plus, nu este nevoie de alți căpriori, consolidărie și de materiale suplimentare pentru acoperire.

    Țiglă metalică

    Dacă știi clar ce produse ai nevoie, poți cumpăra din magazinul nostru online exact ceea ce cauți. Accesează oricare din produsele de mai jos și vei ajunge în magazinul online.
    SAU
    Dacă ai nevoie de o echipă care să-ți ofere consultanță, produsele necesare și montajul acestora, atunci cere o ofertă iar echipa BaumanGrup te va sprijini cu tot ceea ce ai nevoie

    Serviciile noastre

    Suntem aici pentru tine, dacă ai nevoie de un acoperiș sigur, solid și durabil. Suntem gata să livrăm și să montăm orice tip de învelitoare metalică: de la tabla faltuita la tigla metalica.

    Montaj acoperiș

    Vrei un acoperiș durabil care să poată fi instalat rapid? Vrei să economisești energie? Dacă da, ar trebui să optezi pentru un acoperiș venilat, cu învelitoare metalică. Acoperișul tău va fi rezistent…

    Montaj învelitoare

    Implementăm acoperișuri noi folosind – exclusiv – materiale avizate tehnic în țările Uniunii Europene, care au certificat de garanție emis de producători și sunt cunoscute pentru performanțele lor deosebite…

    Renovare acoperiș

    Avem +10 ani de experiență în renovarea acoperișurilor pentru toate tipurile de construcții. Echipa noastră specializată este pregătită pentru a face față la orice fel de provocări. Îți oferim soluții sigure…

    Reparații acoperiș

    Acoperișurile sunt adesea deteriorate din diferite motive și permit agenților dăunători, cum ar fi umiditatea și praful, să treacă prinînvelitoare. Fie că este vorba de țigle ceramice, țiglă de de beton, țiglă metalică…

    Creare devize

    Devizul este evaluarea anticipată și amănunțită a cheltuielilor necesare pentru a executa o lucrare de la decopertare acoperiș la montaj acoperiș. Echipa noastră de ingineri are o vastă experiență în realizarea…

    Consiliere

    Sumtem conștienți că tu ești baza afacerii noastre. De aceea, mulțumirea ta este întotdeauna prioritară. Consilierii noștri te ajută să alegi din punct de vedere tehnic și estetic. Găsim împreună cea mai bună soluție.

    Partenerii noștri

    Lucrăm cu branduri prestigioase din domeniul acoperișurilor. Când comandați o învelitoare la Bauman Grup, trebuie să știți că se procesează în fabricile partenerilor noștri, special pentru dumneavoastra. Fiecare comandă este personalizată conform specificațiilor și este livrată direct din fabrică. Fără întârzieri, fără intermediari.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE

    Iată câteva răspunsuri la întrebările frecvente.

    CÂT DUREAZĂ MONTAJUL UNUI ACOPERIȘ?
    În funcție de specificul și complexitatea lucrărilor care trebuie efectuate, realizarea unui acoperiș poate dura, în medie, între două zile și două săptămâni.
    Desigur, există lucrări simple care se pot finaliza într-o zi și există lucrări complexe, pe suprafețe foarte mari, care pot dura câteva luni.
    CÂT COSTĂ UN ACOPERIȘ?
    Estimarea costului pentru înlocuirea acoperișului dumneavoastră poate părea un proces simplu, dar nenumărați factori afectează costul. În afară de învelitoare, folii, ventilație și manoperă sunt și alți factori care influențează costul de înlocuire a acoperișului.
    Costul mediu pentru înlocuirea unui acoperiș poate varia destul de mult, în medie, între 15.000 și 30.000 de lei. Există situații extreme în care înlocuirea acoperișului poate fi de până la 3.000 de lei, dar și situații in care poate urca la peste 120.000 de lei.
    CUM SĂ ALEG UN ACOPERIȘ?
    Alegerea unui acoperiș nu este deloc un proces simplu. Noi recomandăm întotdeauna cea mai bună soluție pentru un buget dat. Apelați cu încredere la noi pentru o consiliere. E gratuită.
    TREBUIE SĂ CUMPĂR EU MATERIALELE PENTRU ACOPERIȘ?
    Nu, nu trebuie să achiziționați dumneavoastră materialele. Ne ocupăm noi de toate aspectele legate de reparații, decopertare și montaj, de la proiectare, la logistică și execuție.

    Dacă doriți să achiziționați dumneavoastră toate materialele necesare, sau doar o parte, noi nu avem nimic împotrivă. Trebuie doar să corespundă criteriilor de calitate impuse la proiectare.

    Cum cumpăr?
    In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos.

    Apoi, puteti vizualiza pagina Cosului de cumparaturi, unde veti regasi lista de produse existente in cos, veti putea sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

    Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

    Cum primesc produsele comandate?
    Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizând modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele pe care le-ati ales poate fi expediat prin curierat rapid sau, în cazul produselor personalizate (învelitori), acestea vor fi livrate direct, de către producător.

    Termenul de livrare este de 48 h-72 h (din momentul confirmării comenzii) in mod exceptional pot exista intarzieri de cateva zile cauzate de motive care tin exclusiv de firmele de curierat. Livrarea este disponibila pe intreg teritoriul tarii.

    Intarzieri in expedierea comenzilor pot aparea atunci cand acestea nu sunt confirmate de catre client, producătorul nu are materia primă necesară pe stoc sau capacitatea de procesare nu este suficienta datorita unui volum mare de comenzi.

    Ce garanție am?
    Garanția produselor pe care le comecializăm este oferită direct de către producători, conform termenilor și condițiilor acestora. Odată cu produsele, primiți certificatu de garanție.
    Garanția serviciilor este acordată de Bauman Grup. Garanția standard, pentru servicii de montaj, este de 10 ani.
    Beneficiez de dreptul de retur?
    Conform legislației din România, pentru comerțul electronic, beneficiați de 14 zile drept de retur.
    Atenție: Pentru produsele personalizate (ex: învelitori), care sunt realizate de către producător conform specificațiilor primite, returul este acceptat doar din motive de conformitate!

    De ce să ne alegeți pe noi?

    Luați legătura cu noi și ajungem rapid. Facem oferte corecte și devize exacte.

    N

    Preț cinstit

    Fără surprize – Fără trucuri de vânzări, fără costuri ascunse. Efectuăm „Diagnoza și estimarea acoperișului” și vă oferim prețul exact ÎNAINTE DE A ÎNCEPE!

    N

    Nu plătești în avans

    Spre deosebire de cele mai multe firme de acoperișuri, noi nu cerem NICI UN BAN ÎN AVANS. Noi facem treaba și doar o dată ce ești mulțumit plătești.

    N

    Serviciul de intervenție în situații de urgență

    Dacă ai o urgență pentru acoperiș, sună-ne și vom fi acolo imediat pentru a rezolva problema. Afacerea noastră este să păstrăm deasupra capului tău un acoperiș sigur și de calitate.

    N

    Te consiliem

    Dorim să fii informat, așa că îți vom împărtăși TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII înainte de a angaja o firmă de acoperișuri, indiferent dacă ne angajezi sau nu.

    N

    Garanție, nu vorbe

    GARANTĂM produsele și serviciciile noastre. Și… dacă tu crezi că că ceva nu e așa cum îți dorești, vom rezolva rapid problema pe care o semnalezi! Vei primi, la final, o GARANȚIE CONTRACTUALĂ DE 10 ANI pentru servicii.

    X
    Coșul meu
    Coșul tău e gol.

    Se pare că încă nu ai făcut o alegere.