...

Serviciile noastre

Montaj acoperiș

Vrei un acoperiș elegant și sigur? Alege serviciile noastre de montaj acoperișuri.

Montaj învelitoare

 Ai garanție atât pentru materiale, cât și pentru montaj, ca să te simți în deplină siguranță!

Renovare acoperiș

Avem peste 1o ani de experiență în renovarea acoperișurilor.
VEZI TOATE SEVICIILE

Produsele noastre

Țiglă metalică Bilka

Poți opta pentru un acoperiş din țiglă metalică ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne. 

Tablă prefălțuită Bilka

Panourile de acoperiș fălțuite reprezintă o soluție modernă, sigură și rapidă.

Sisteme pluviale Bilka

Oțel suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți.
VEZI TOATE PRODUSELE

Despre noi

Despre noi

Suntem experți în lucrările de acoperișuri, fațade ventilate și ferestre de mansardă.

Termeni și condiții

Termenii si condițiile de utilizare ale acestui site web și condițiile de vânzare online.

Contact

Cauți cea mai bună soluție pentru acoperișul tău?
ACASĂ

Comentarii –

0

Comentarii –

0

Ar trebui să decopertez vechea învelitoare, sau s-o montez pe cea nouă peste ea?

Acoperișul a protejat casa mulți ani, ferindu-i pe cei dragi de ploaie, vânt și grindină, dar a sosit momentul să iei în calcul optiunea unui acoperiș nou.
Poți alege fie să  montezi învelitoarea nouă peste cea existentă, fie să renunti la  complet la cea veche.
Fiecare dintre soluții are avantaje și dezavantaje, așa că le-am trecut în revistă mai jos ca să poți decide în cunoștință de cauză.

Mai întâi să definim fiecare metodă:
Acoperiș nou: Această metodă este exact așa cum sună: Echipa de montaj va decoperta verchea îvelitoare și apoi va instala una complet nouă în locul său.
Suprapunere: Prin suprapunere, vă păstrați actualul acoperiș exact așa cum este, apoi se monteaza noua învelitoare peste cea veche.

IMPORTANT: Nu la orice învelitoare se poare opta pentru metoda suprapunerii. Pentru învelitorile dure/casante (țigla ceramică, șiglă din beton etc.), metoda suprapunerii este imposibilă.

Acoperiș nou

PRO:

  • Oferă ocazia de a obține o imagine clară a stării acoperișului. Se pot identifica și repara eventualele probleme structurale aparute in timp, care altfel ar putea trece neobservate.
  • Aveți opțiunea de a alege un alt material – dacă ați vrut să alegeți un aspect mai personalizat- modern, cum ar fi material metalic sau țiglă ceramică, indepartarea  vechiului acoperiș creeaza timp de tranziție si analiza pentru o noua optiune.
  • Deoarece totul este nou sau în stare bună, acoperișul va îmbătrâni uniform și nu vei avea surpriza să apară, în scurt timp, zone care necesită reparații.
  • Un acoperiș nou va crește valoarea de revânzare a casei dvs. și este un punct de decizie major. Un acoperiș nou și frumos adaugă atractivitate, actualitate!
  • Un acoperiș nou va dura, de obicei, mai mult decât un acoperiș vechi- reparat. Deci, dacă intenționați să rămâneți în casa dvs. pentru o perioadă indelungata, optiunea pentru un nou acoperiș ar putea fi cea mai bună soluție.

CONTRA:

  • Cel mai mare dezavantaj este că optiunea unui nou acoperiș este mai costisitoare decât o suprapunere. Manopera pentru decopertare plus costurile pentru eliminarea materialelor vechi duc la costuri totale mai mari.
  • Instalarea unui acoperiș nou în comparație cu un montaj- suprapunere durează mai mult, ceea prelungește disconfortul locatarilor.

Suprapunerea acoperișului nou peste cel vechi

PRO:

  • În cazul șindrilei bituminoase și a materialelor similare, deoarece doar adăugați un alt strat de șindrilă deasupra acoperișului existent, costurile manoperei vor fi considerabil mai mici.
  • Casa va fi în reconstrucție pentru o perioadă mai scurtă de timp.
  •  Dacă lucrarea este efectuată corect, cu noul strat de șindrilă așezat plat peste șindrila existentă, acoperișul vechi îl va amortiza pe cel nou și va acționa ca o barieră secundară împotriva vântului sau a apei care pătrunde prin noile placi de șindrilă.

CONTRA:

  • Prin suprapunere, în esență adăugați un alt acoperiș în partea de sus a casei dvs. Un alt acoperiș adaugă greutate în partea superioară a casei, ceea ce poate pune în discuție rezistenta structurală a acoperișului casei dvs pe termen mediu-lung.
  • În funcție de vechimea acoperișului existent, acesta ar putea fi deformat din cauza anilor de uzură. Prin plasarea noii învelitori deasupra unui acoperiș deteriorat, există riscul ca acesta să nu arate la fel de bine ca un acoperiș nou-nouț.
  • Învelitoarea nouă instalată, direct peste cea veche, poate să nu reziste in timp, din cauza căldurii inmagazinate de straturile suplimentare care poate provoca deformarea și degradarea noii învelitori.
  • Când se decopertează un acoperiș vechi, se poate vedea ce este dedesubt, dar cu un acoperiș supra-acoperit, nu există sansa reala de a evalua corect starea acoperișului. O inspecție vizuală post decopertare, poate detecta ușor problemele acoperișului, în special starea șarpantei.
  • Mai devreme sau mai târziu, acoperișul va trebui înlocuit. Când se întâmplă acest lucru în loc de un singur strat de învelitoare, veți avea de eliminat două. Asta înseamnă dublarea costurilor legate de manoperă și de evacuarea molozului și va extinde timpul de execuție a lucrării.
  • Și ultimul, dar nu cel mai puțin important dezavantaj este că cei mai mulți producători de învelitori NU OFERĂ GARANȚIE dacă optați pentru suprapunere.

Indiferent dacă decideți să alegeți un acoperiș mai puțin costisitor sau să refaceti integral vechiul acoperiș și să îl înlocuiți cu unul  nou, o inspectie tehnica onesta periodica, analiza pietei, o lista cu avantaje /dezavantaje, costuri, durata lucrari, pasi de urmat,  vă pot ajuta să luați cea mai bună decizie.

AVEȚI NEVOIE DE MONTAJ SAU DE ÎNLOCUIREA ACOPERIȘULUI VECHI?

Vă putem ajuta să diagnosticați problema și să determinați ce tip de învelitoare vi se potrivește.

$
Aveți nevoie de un acoperiș nou?
$
Doriți să înlocuiți vechiul acoperiș?
$
Aveți probleme cu acoperișul?
$
Doriți o soluție tehnică?
$
Nu știți ce învelitoare să alegeți?
$
Doriți referințe despre producători?
$
Vreți să știți cum lucrăm?
$
Doriți detalii despre garanție?
$
Doriti un deviz pentru acoperiș?

0 Comentarii

Te-ar mai putea interesa:

X
Coșul meu
Coșul tău e gol.

Se pare că încă nu ai făcut o alegere.