...

Serviciile noastre

Montaj acoperiș

Vrei un acoperiș elegant și sigur? Alege serviciile noastre de montaj acoperișuri.

Montaj învelitoare

 Ai garanție atât pentru materiale, cât și pentru montaj, ca să te simți în deplină siguranță!

Renovare acoperiș

Avem peste 1o ani de experiență în renovarea acoperișurilor.
VEZI TOATE SEVICIILE

Produsele noastre

Țiglă metalică Bilka

Poți opta pentru un acoperiş din țiglă metalică ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne. 

Tablă prefălțuită Bilka

Panourile de acoperiș fălțuite reprezintă o soluție modernă, sigură și rapidă.

Sisteme pluviale Bilka

Oțel suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți.
VEZI TOATE PRODUSELE

Despre noi

Despre noi

Suntem experți în lucrările de acoperișuri, fațade ventilate și ferestre de mansardă.

Termeni și condiții

Termenii si condițiile de utilizare ale acestui site web și condițiile de vânzare online.

Contact

Cauți cea mai bună soluție pentru acoperișul tău?
ACASĂ

Comentarii –

0

Comentarii –

0

Semne care arată că acoperișul casei trebuie reparat sau înlocuit

Întreținere și reparații acoperiș

Repararea sau înlocuirea acoperișului nu sunt niciodată soluții ieftine, dar… dacă amâni repararea acoperișului, în mod sigur, o să platești mai mult datorită daunele produse de infiltrații și mucegai.
SFAT PRO: Dacă observi oricare dintre următoarele semne, ia măsuri urgent:

1. Scurgeri frecvente de apă
Scurgerile de apă prin acoperiș sunt greu de ignorat și reprezintă una dintre cele mai costisitoare probleme. Apar de regulă în urma unor ploi torențiale sau din cauza formării unui strat gros de zăpadă sau gheață pe acoperiș. Pot duce la distrugerea termoizolației acoperișului, dedeteriorarea șarpantei, deteriorarea plafonului, precum și pagube materiale în interiorul casei.
Cauze posibile: învelitoare de slabă calitate, țigle deteriorate sau fisurate, montaj defectuos, întreținere necorespunzătoare, etc.
Soluții: poate fi vorba despre o simplă reparație și curățare a acoperișului sau, este posibil să ai nevoie de lucrari mai ample, de înlocuire a învelitorii, sau chiar refacerea șarpantei, dacă remedierea nu se face rapid.

2. Infiltrațiile de apa, umiditate și mucegai
Petele vizibile de apă, în pod sau în partea de sus a pereților casei sunt probleme serioase care trebuie rezolvate imediat. Aceste semne specifice de deteriorare din cauza apei infiltrate, sunt cel mai frecvent cauzate de scurgerile prin acoperiș. Nu vrei să apară mucegaiul… Nu e vorba doar de distrugerea pereților și a bunurilor din casă, îi poate îmbolnăvi grav pe cei pe care îi iubesti. Ar trebui să suni la o firma specializată în acoperișuri, pentru efectuarea unei verificari.
Cauze posibile: module de învelitoare deteriorate sau fisurate, montaj defectuos, întreținere necorespunzătoare, condens (acoperiș neventilat, lipsa membrană anticondens de slabă calitate sau deteriorată) etc.
Soluții: poate fi vorba despre o simplă reparație și curățare a acoperișului sau, este posibil să ai nevoie de lucrari mai ample, de înlocuire a învelitorii, sau chiar refacerea șarpantei, dacă remedierea nu se face rapid.

3. Învelitoarea deteriorată
La o simplă inspecție vizuală, făcută din exteriorul casei, poți detecta eventualele probleme ale acoperișului tău. Dacă observi curburi, rugină, muschi sau bucati lipsă din învelitoare, trebuie să iei legătura urgent cu o firma de servicii pentru acoperisuri. Principala funcție a acoperișului este de a proteja casa, bunurile și familia de vremea nefavorabilă. Observarea oricăreia dintre problemele menționate mai sus, înseamnă că acoperișul tău nu mai poate îndeplini această funcție.
Cauze posibile: învelitoare veche, condiții meteo extreme, etc.
Soluții: poate fi vorba despre o simplă reparație și curățare a acoperișului sau, este posibil să ai nevoie de lucrari mai ample, de înlocuire a învelitorii, sau chiar refacerea șarpantei, dacă remedierea nu se face rapid.

4. Acoperișul “lăsat”
Observați coama acoperișului. Ar trebui să fie o linie dreaptă. Asta denotă o structură puternică, neafectată. Când coama este deformată, sau acoperișul este “lăsat”, este timpul să apelați la o fimă specializată în acoperișuri. Veți avea nevoie de o inspecție profesională a acoperișului pentru a vedea cât de gravă este problema.
Cauze posibile: acoperiș vechi sau neîntreținut, structura proiectată prost (nu a rezistat la încărcarea cu zăpadă), condiții meteo extreme, etc.
Soluții: este posibil să ai nevoie de lucrari mai ample, de refacerea dulgheriei.

5. Daune cauzate de condiții meteo extreme
În ultimii 30 de ani, in țara noastra schimbarile climatice au devenit o normalitate. Dacă acoperișul casei tale a fost “vizitat” de o furtună sau de grindină, este o idee bună să suni la o firmă cu experiență in domeniul acoperișurilor. Poți obține o evaluare gratuită a stării acoperișului. Dacă acoperișul are probleme și dacă ai fost prevăzător și ai o asigurare… asiguratorul plătește.
În orice caz, asigură-te că rezistenta acoperisului nu a fost afectată, că a rămas solid (din punct de vedere structural) și că nu reprezintă un risc pentru familia ta.

AVEȚI NEVOIE DE MONTAJ SAU DE ÎNLOCUIREA ACOPERIȘULUI VECHI?

Vă putem ajuta să diagnosticați problema și să determinați ce tip de învelitoare vi se potrivește.

$
Aveți nevoie de un acoperiș nou?
$
Doriți să înlocuiți vechiul acoperiș?
$
Aveți probleme cu acoperișul?
$
Doriți o soluție tehnică?
$
Nu știți ce învelitoare să alegeți?
$
Doriți referințe despre producători?
$
Vreți să știți cum lucrăm?
$
Doriți detalii despre garanție?
$
Doriti un deviz pentru acoperiș?

0 Comentarii

Te-ar mai putea interesa:

X
Coșul meu
Coșul tău e gol.

Se pare că încă nu ai făcut o alegere.